Teszteld 30 napig díjmentesen a fizetési szofvert

Az adatlap kitöltése után munkatársunk megküldi a 30 napig díjmentesen tesztelhető fizetési szoftvert.
Abban az esetben, ha jelenleg nem rendelkezünk az általad kért megoldással, akkor munkatársaink egyeztetik a további lehetőségeket.

 

Spórolj magadnak időt, élvezd a szakértői támogatás előnyeit

BARION

Fizetési megoldásaink elérhetők a támogatott banki rendszerek mindegyikében

Gyakori kérdések, ne aggódjon, nem engedjük el a kezét

Az adatlap kitöltése után munkatársunk megküldi a 30 napig díjmentesen tesztelhető fizetési szoftvert.
Abban az esetben, ha jelenleg nem rendelkezünk az általad kért megoldással, akkor munkatársaink egyeztetik a további lehetőségeket.

A bankkártya elfogadásának feltétele, hogy szerződést köss egy fizetési szolgáltatóval (Bank), aki biztosítja rendszerében a Bankkártyás fizetés lehetőségét.
Magyarországon számos ilyen szolgáltató van, a legnépszerűbb rendszerekhez mi is biztosítjuk az integráció lehetőségét.

Ha bizonytalannak érzed magad, nem tudsz dönteni, vagy további kérdéseid vannak, akkor az igénylés leídása előtt kérd munkatársunk segítségét.

Kit kereshetünk. Kérjük, add meg annak a személynek az adatait akit kereshetünk a díjmentes teszteléssel kapcsolatban.
Fontos számunkra, hogy gyorsan és hiba nélkül lehessen beállítani a szoftvert, ezért a tesztelés ideje alatt több esetben emailen, és néha telefonon is keresünk.

Annak érdekében, hogy megfelelő szoftvert tudjunk küldeni, kérjük add meg a használt webáruház (weboldal) típusát.

FONTOS: ha nem találod a Webáruház típusa listában az általad használt webáruház megoldást, akkor válaszd az Egyéb rendszer típust.

Teszteld 30 napig díjmentesen a fizetési szofvert. A fizetési szoftverek, vagy alkalmazások előzetes díjmentes kipróbálása (tesztelése) sem közvetlenül, sem közvetett módon (ráutaló magatartás) nem minősül megrendelésnek. A díjmentes kipróbálási időszak célja a szoftver általános működésének megismerése, a fizetési folyamat előzetes tesztelése.

NINCS. A fizetési szoftverek, vagy alkalmazások előzetes díjmentes kipróbálása (tesztelése) sem közvetlenül, sem közvetett módon (ráutaló magatartás) nem minősül megrendelésnek.
A díjmentes kipróbálási időszak célja a szoftver általános működésének megismerése, a fizetési folyamat előzetes tesztelése.

A fizetési szofverek egyszeri vételára a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül tartalmazzák a program díjmentes frissítését, valamint 30 perc díjmentes bevezetési terméktámogatást, amely elsődlegesen emailben történik. A terméktámogatásnak nem része a szoftver telepítése, beállítása, vagy testreszabása.

Bankkártyás fizetés